Dokumentarni film 40 godina Automotodroma Grobnik

Dokumentarni film „40 godina Automotodroma Grobnik 1978.-2018.“ realiziran je u sklopu proslave 40 godina Automotodroma Grobnik, u trajanju od 40 minuta. 

PROČITAJ VIŠE
Dokumentarni film „Milka“

Dokumentarni film „Milka“ koji je snimljen temeljem knjige „Milka – jutarnje kave sa Milkom Milinković“ autora Igora Duvnjaka, biti će premijerno prikazan  u travnju 2020. godine.

PROČITAJ VIŠE
Sjena slave – auto moto sport i razvoj turizma na Crikveničkoj rivijeri

U suradnji s Auto klubom Crikvenica, za listopad 2020. godine planiramo izdati fotomonografiju o razvoju auto moto sporta i turizma na Crikveničkoj rivijeri od 1930. do 2020.

PROČITAJ VIŠE
Fotomonografija „Oldtimeri na Liburniji“

U rujnu 2020. godine biti će u Opatiji, u suradnji sa Liburnia Classic Clubom Opatija, promovirana fotomonografija „Oldtimeri na Liburniji“ autora Miroslava Krpana u nakladi od 500 primjeraka. Fotomonografija će govoriti o bogatoj tradiciji ljubitelja oldtimera na Liburniji, najznačajnijim manifestacijama i utjecaju tih događanja na unaprijeđenje i razvoj turizma kao i o najzaslužnijim pojedincima koji […]

PROČITAJ VIŠE
Dokumentarni film „Preluk – legenda koja živi“

Na temelju istoimene knjige autora Gorana Slavića, 17. rujna 2020. godine u Sportskoj dvorani u Matuljima biti će premijerno prikazan dokumentarni film o ovoj legendarnoj stazi.

PROČITAJ VIŠE